Antena Meniu Search
x

Video Dl. Problemă sărbătorește 26 de ani de muzică. Întâmplarea amuzantă prin care a trecut în timpul unui concert

Bogdan Tașcău sau Domnul Problemă sărbătoreşte anul acesta aproape trei decenii de muzică. Şi nici după atât timp pasiunea nu s-a stins. Stă în studio unde compune atât piese pentru piaţa din România, cât şi pentru cea externă.

de Redactia Observator

la 23.02.2021, 13:29

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bogdan Tașcău: Am reușit să fac destule, foarte multe melodii, foarte multă muzică. Eu și partea asta de dezvoltare personală, încerc să mai deschid mintea mai multor oameni. Alături de soție am deschis o școală de coaching. De un an de zile am reușit să dezvolt și partea de publishing și anume să colectăm drepturi pentru cei care nu au această posibilitate, atât din țară cât și din străinătate. 

Bogdan Tașcău: M-am retras de pe scenă, punându-mă la muncă mult mai mult. Lumea nu știe că aveam pe săptămână și 18 concerte, în perioada respectivă. Fizic nu mai poți să duci. Ce era foarte frumos, atât și noi cât și publicul eram foarte relaxați, fericiți. Înainte de anii 2000, lumea nu știa cum arătai și am fost invitați în Galați la un eveniment, iar prezentatoarea de acolo, în spatele scenei, foarte supărată: "domne, unde sunt ăștia, așa fițoși ăștia din București". Eu, lângă ea. A venit momentul să mă prezinte și când m-a prezentat, am venit eu. Efectiv i-a căzut telefonul, a înlemnit. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Dl. Problemă sărbătorește 26 de ani de muzică. Întâmplarea amuzantă prin care a trecut în timpul unui concert