Antena Meniu Search
x

După 38 de ani! Cum arată Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria din filmul Iisus din Nazaret!

Ajunsă la vârsta de 63 de ani, frumoasa argentiniancă nu și-a pierdut din strălucirea pe care o avea atunci când a dat viață unui personaj fabulos din super-producția semnată de Franco Zeffirelli

Ajunsă la vârsta de 63 de ani, frumoasa argentiniancă nu și-a pierdut din strălucirea pe care o avea atunci când a dat viață unui personaj fabulos din super-producția semnată de Franco Zeffirelli. 

Pentru cei mai mulți dintre noi, „Iisus din Nazaret” rămâne borna supremă atunci când vorbim despre ecranizările despre viața lui Iisus. În filmul apărut în 1977, rolul Fecioarei Maria i-a fost încredințat unei actrițe de origine argentiniană, care la vremea respectivă avea 26 de ani. Frumusețea sa a impresionant un întreg mapamond, Olivia Hussey fiind considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei ale anilor 70 în cinematografia mondială.

Olivia va împlini vârsta de 64 de ani la doar 5 zile după Paștele ortodox și chiar dacă timpul a lăsat urme și pe chipul său, frumoasa actriță își păstrează frumusețea indiferent de anii care s-au scurs de la senaționala sa apariție din filmul produs de Franco Zeffirelli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » După 38 de ani! Cum arată Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria din filmul Iisus din Nazaret!