Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, săruturi fierbinți, la miezul nopţii

După ce a trecut printr-o perioadă de foc, Elena Udrea a avut parte de o întâlnire fierbinte, la miezul nopţii. A sărutat un tânăr misterios, de mai multe ori, după ce au ciocnit o cupă de şampanie într-un restaurant din Bucureşti

Vezi și

După ce a trecut printr-o perioadă de foc, Elena Udrea a avut parte de o întâlnire fierbinte, la miezul nopţii. A sărutat un tânăr misterios, de mai multe ori, după ce au ciocnit o cupă de şampanie într-un restaurant din Bucureşti

Nu şi-au ascuns gesturile de tandreţe de ochii celor din jur şi nici de camerele paparazzilor. 

Un sărut şi nu doar atât. Atingeri jucăuşe. Gesturi tandre. Ea, o blondă celebră, care a cunoscut şi partea frumoasă a vieţii la Palat şi răceala celulii. El, misterios, dar deloc reţinut. Îl cheamă Valentin. Şi aseară a fost seara Îndrăgostiţilor. Cina a început cu un toast prelungit. Nu s-au sfiit apoi să arate cât de mult se plac. Elena Udrea a zâmbit. Pare că a trecut peste divorţ.

Dimineaţă, o Elena Udrea aranjată ca în vremurile bune a vorbit despre planurile de viitor. Ar putea să meargă pe şaua unui motor. El ar fi pasionat de motociclete. Valentin ar fi ajutat-o să cumpere mai multe terenuri. Ar fi fost aproape de fostul ministru, în momentele cel mai grele: cum ar fi clipa în care a Udrea fost încătuşată.

Adevărul, spun apropiaţii, e că relaţia celor doi era doar discretă, nu secretă. A fost perna pe care a căzut, după divorţul de Cocoş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Elena Udrea, săruturi fierbinți, la miezul nopţii