Antena Meniu Search
x

Emma Stone, probleme din cauza corsetului, la filmările pentru pelicula "The Favourite"

Sunt cunoscute eforturile pe care unii actori le fac pentru a-şi intra în rol. Emma Stone nu a făcut însă niciun compromis pentru rolul din cel mai recent film în care joacă, drama "The Favourite".

Vezi și

Sunt cunoscute eforturile pe care unii actori le fac pentru a-şi intra în rol. Emma Stone nu a făcut însă niciun compromis pentru rolul din cel mai recent film în care joacă, drama "The Favourite". Celebra actriţă susţine că, din cauza rochiilor cu corset pe care le-a purtat, organele sale interne pur şi simplu s-au deplasat. 

Emma Stone a avut de furcă din cauza rolului său. A fost nevoită să poarte multe rochii cu corset, iar ţinutele prea strânse pe talie i-au făcut probleme. A povestit totul la emisiunea Graham Norton Show.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În "The Favourite", Emma Stone joacă rolul lui Abigail, care vrea să-i ia locul verişoarei sale, Sarah, în poziţia de confidentă a reginei Marii Britanii. Trebuie să se lupte însă pentru a ajunge în cercurile intime de la Curte. Acţiunea filmului se petrece în secolul al 18-lea, în timpul războiului dintre Anglia şi Franţa. 

Pelicula "The Favourite" va ajunge în curând pe marile ecrane din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Emma Stone, probleme din cauza corsetului, la filmările pentru pelicula "The Favourite"