Antena Meniu Search
x

Fanii filmului „Pasărea Spin” sunt în doliu!

Scriitoarea australiană Colleen McCullough, al cărei bestseller din 1977 "Pasărea spin" a fost adaptat într-o miniserie de televiziune de mare succes, a murit la vârsta de 77 de ani

Scriitoarea australiană Colleen McCullough, al cărei bestseller din 1977 "Pasărea spin" a fost adaptat într-o miniserie de televiziune de mare succes, a murit la vârsta de 77 de ani. 

Colleen McCullough a devenit scriitoare după ce a lucrat mai bine de un deceniu în calitate de cercetătoare în ştiinţe neuronale, în Australia, Marea Britanie şi Statele Unite, şi a avut un succes imediat după publicarea romanului "Pasărea spin", o dramă de familie cu o acţiune plasată într-o fermă din Australia.

Drepturile de ecranizare a romanului "Pasărea spin" s-au vândut cu 1,9 milioane de dolari, iar volumul a fost adaptat într-una dintre cele mai urmărite miniserii de televiziune din toate timpurile, în care rolurile principale au fost interpretate de Richard Chamberlain şi Rachel Ward. Cartea s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Fanii filmului „Pasărea Spin” sunt în doliu!