Antena Meniu Search
x

Video Fetița Ginei Pistol este perfect sănătoasă: "Hai că făcurăm treabă bună în nouă luni de zile"

Este bucurie mare în familia Ginei Pistol şi a lui Smiley. Ce doi au devenit părinţi pentru prima oară. Prezentatoarea Chefi la cuţit a născut ieri o fetiţă perfect sănătoasă.

de Redactia Observator

la 10.03.2021, 17:43

Vezi și
  • Vedetele au dat vestea pe conturile lor de socializare, tot acolo unde în urmă cu câteva luni anunţau că aşteaptă un copil

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este clipul postat de cele două vedete pe reţelele de socializare, imediat după fericitul moment. Filmat cu câteva ore înainte de naştere, a fost prima declaraţie de dragoste a Ginei Pistol şi a lui Smiley pentru copilul lor. Primul. O fetiţă de 3.2 kilograme şi 51 de centimetri, care a venit ieri seară pe lume.

Gina Pistol, însărcinată în timpul filmărilor pentru Chefi la Cuțite

Gina Pistol a aflat că este însărcinată în timpul filmărilor pentru Chefi la cuţite. Oboseala a fost primul simptom. Nu a băgat de seamă asta, pentru că de-a lungul vremii medicii i-au dat puţine şanse la o sarcină naturală. 

Povestea de iubire dintre Smiley şi Gina Pistol se scrie încă din 2017. Doar că de abia anul trecut cei doi au anunţat şi oficial că formează un cuplu. 

Tot în 2020, printr-un videoclip postat online, Gina Pistol şi Smiley le-au spus fanilor că vor deveni părinţi - la patru luni de la primul test de sarcină şi după ce toate analizele primului trimestru au arătat că lucrurile merg aşa cum trebuie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Fetița Ginei Pistol este perfect sănătoasă: "Hai că făcurăm treabă bună în nouă luni de zile"