Antena Meniu Search
x

Video Gabriel Dorobanţu a lansat o piesă nouă şi va juca într-o piesă de teatru: Am descoperit acest cântec pe internet

Gabriel Dorobanţu a înregistrat sute de melodii, iar recent a lansat o piesă nouă. "Ţi-aş da florile iubirii" se numeşte iar artistul a ajuns să o cânte după ce a găsit-o întâmplător pe Internet şi i-a plăcut mult.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 17:11

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena

Şi pe scena teatrului ne pregătim să îl vedem pe Gabriel Dorobanţu. Artistul este invitat special într-un spectacol al Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Gabriel Dorobanţu:  Mă bucur pentru că e un prilej să reiau spectacolele şi colaborarea cu Teatrul de Revistă. Totdeauna a fost o mare bucurie pentru mine, răspund mereu, este public potrivit pentru asemenea spectacole şi iubitor de spectacol de stradă. Sunt fani care vin la spectacole, le mulţumesc pentru că mă susţin tare mult. (...) O să prezint şi cântecul nou în spectacol, de care voi aţi amintit. Eu am descoperit cântecul pe Youtube. Mi l-a trimis un amic. M-a interesat cântecul şi mi s-a părut bun pentru că mă regăseam în cuvintele de acolo şi aveam puterea să îl interpretez cum trebuie. 

Spectacolul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" în care Gabi Dorobanțu este invitat special va avea loc sâmbătă, 12 iunie, de la ora 19:00, la sala Savoy. "Un cântec... o glumă..." este o revistă muzicală în regia lui Cezar Ghioca.

Din distribuție mai fac parte: Liliana Mocanu, Nae Alexandru și Cristian Simion, Oana Ghioca, Raluca Guslicov, Alexandra Penciu, Radu Ghencea, Robert Emanuel + Orchestra Teatrului, condusă de dirijorul Dan Dimitriu, și Baletul Teatrului, coregrafia Cornel Popovici.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Gabriel Dorobanţu a lansat o piesă nouă şi va juca într-o piesă de teatru: Am descoperit acest cântec pe internet