Antena Meniu Search
x

Gala Premiilor SAG. Vedetele lăudate de criticii de modă

Vedetele de la Hollywood au strălucit în faţa fotografilor şi cameramanilor prezenţi la Gala Premiilor SAG, de la Los Angeles. Celebrităţile şi-au etalat ţinutele, care mai de care mai strălucitoare şi mai scumpe.

de Redactia Observator

la 20.01.2020, 17:11

Vezi și

Vedetele de la Hollywood au strălucit în faţa fotografilor şi cameramanilor prezenţi la Gala Premiilor SAG, de la Los Angeles. Celebrităţile şi-au etalat ţinutele, care mai de care mai strălucitoare şi mai scumpe. Jennifer Aniston, Scarlet Johansson şi Jennifer Lopez au fost printre cele mai lăudate de criticii de modă.

Într-o rochie simplă de satin alb, semnată Dior, Jennifer Aniston a atras toate privirile. La 50 de ani, criticii nu i-au găsit niciun cusur. Vedeta nu s-a bucurat doar de complimente doar pentru ţinută. Jennifer Aniston a câştigat şi premiul pentru cea mai bună interpretare din serialul "The Morning Show".

Scarlett Johansson a ales Armani. Rochia sirenă de culoare verde smarald i-a evidenţiat senzualitatea. În vârstă de 35 de ani, vedeta a fost machiată discret, iar unicele elemente care au sărit în ochi au fost cerceii cu diamante şi rujul roşu aprins purtat pe buze. Tatuajele actriţei au putut fi observate prin detaliile rochiei.

La 68 de ani, Jane Seymour nu se ascunde. A purtat o rochie îndrăzneaţă. Ţinuta argintie cu croială furou i-a evidenţiat silueta de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreţa Jennifer Lopez a apărut la eveniment într-o rochie neagră cu trenă. Şi, după criticile primite la gala Globurilor de Aur, experţii au aplaudat-o. Celelalte vedete au optat pentru ţinute cu imprimeuri florale sau materiale în culori neon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Gala Premiilor SAG. Vedetele lăudate de criticii de modă