Antena Meniu Search
x

Gala premiilor SAG a fost marcată de mişcarea metoo#

Femeile au fost la putere aseară, la gala premiilor acordate de Sindicatul actorilor din Statele Unite. Fără excepţie, pe scenă au urcat numai prezentatoare.

Vezi și

Femeile au fost la putere aseară, la gala premiilor acordate de Sindicatul actorilor din Statele Unite. Fără excepţie, pe scenă au urcat numai prezentatoare. Iar multe dintre producţiile premiate abordează tema discriminării femeilor. Până şi unii câşigători de sex masculin s-au pronunţat împotriva dominaţiei masculine de la Hollywood. Fără trofeu şi acuzat de agresiune sexuală, James Franco a intrat şi a ieşit pe uşa din spate.

Povestea unei femei care luptă cu lipsa de corectitudine a lumii în care trăieşte, pelicula "Three Billboards Outside Ebbing" a fost câştigătoarea serii. 

Gary Oldman a reuşit, cu greu să îşi stăpânească lacrimile pe scena din Los Angeles. Rolul lui Winston Churchill i-a adus prima recunoaştere din partea Sindicatului Actorilor. 

Acuzat de 5 femei de comportament indecent, James Franco a venit la gală. A evitat, însă, camerele, şi, prin umare şi întrebările indiscrete. Premiat pentru întreaga carieră, Morgan Freeman a avut, totuşi o nelămurire.

Premiile acordate de Sindicatul Actorilor sunt ultima gală înaintea Oscarurilor din martie. Nominalizările pentru celebrele premii vor avea loc mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Gala premiilor SAG a fost marcată de mişcarea metoo#