Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO. Cu privirea în decolteu! Instantanee amuzante cu cele mai mari vedete de la Hollywood

Vedetele sunt dispuse să facă totul pentru a scăpa de privirile indiscrete ale paparazzilor, care îi urmăresc în permanenţă pentru a-i surprinde în ipostaze cât mai ciudate sau compromiţătoare, însă există şi cazuri când marii actori de la Hollywood sunt surprinşi "cu mâţa în sac" chiar pe covorul roşu.

Vedetele sunt dispuse să facă totul pentru a scăpa de privirile indiscrete ale paparazzilor, care îi urmăresc în permanenţă pentru a-i surprinde în ipostaze cât mai ciudate sau compromiţătoare, însă iată că există şi cazuri când marii actori de la Hollywood sunt surprinşi "cu mâţa în sac" chiar pe covorul roşu.

Vedete precum Will Smith, Ashton Kutcher sau Kevin Costner au fost surprinşi de fotografi în momentul în care îşi aruncau privirea în decolteul partenerelor lor pe covorul roşu, fie că este vorba de soţiile sau iubitele lor, fie că este vorba doar despre partenerele de pe ecrane.

Iată o GALERIE FOTO grăitoare în acest sens:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » GALERIE FOTO. Cu privirea în decolteu! Instantanee amuzante cu cele mai mari vedete de la Hollywood