Antena Meniu Search
x

Horoscopul DRAGOSTEI! Luna noiembrie vine cu surprize de proporţii pentru trei dintre nativii zodiacului!

Care sunt norocoşii în dragoste în luna noiembrie, aflăm în rândurile următoare.

Dacă multe cupluri bine sudate, parteneri care se iubesc sincer vor avea parte de momente speciale, alte legăminte superficiale se pot destrăma atunci când le e lumea mai dragă. Astrele aduc în luna noiembrie multe schimbări în plan sentimental pentru câţiva nativi ai zodiacului şi alte răspunsuri la incertitudinile celorlalte semne. Cet e că urmează o perioadă plină de surprize. Care sunt norocoşii în dragoste în luna noiembrie, aflăm în rândurile următoare. 

Rac

Mijlocul si sfarsitul lunii vin cu noutati pe placul tau. Poate partenerul iti face o surpriza care te binedispune, o calatorie, o iesire sau un cadou la care visezi cu ochii deschisi de ceva vreme. Cert este ca iti merge bine si se asterne pacea in sufletul tau. Daca iti doreai un copil, sunt sanse sa-l concepi acum, cand erotismul si fertilitatea sunt la cote ridicate. Tu abandoneaza-te iubirii si de restul se ocupa astrele! Farmecul personal iti aduce privilegii si la serviciu.

Fecioară

Fie esti tu foarte convingatoare, fie partenerul mai maleabil in perioada asta, cert este ca orice i-ai cere, nu va spune nu. Comunicarea e foarte bine sustinuta de astre si pur si simplu stii cum sa pui problema ca sa obtii ce-ti doresti. Spune tot ce ai pe suflet si vei gasi intelegere si cooperare. E ideal sa petreceti mai mult timp in doi, sa depanati amintiri, sa povestiti tot ce n-ati apucat in ultima vreme. Emotiile pe care le traiti sunt dintre cele mai intense, asa ca va veti dori sa repetati experienta.

Scorpion 

Toate laturile vietii tale sunt aspectate excelent si iubirea nu face exceptie. O poti lua de la capat dupa regulile tale, cu acelasi partener sau cu altul nou. Orice ai alege, demult nu ti-a mai mers asa de bine pe plan sentimental, cu conditia sa nu repeti vechile tipare care s-au dovedit gresite. Toata lumea te lauda, te apreciaza, te vrea prin preajma. In ultima parte a lunii trebuie sa-ti controlezi posesivitatea si sa nu apelezi la santajul sentimental ca sa obtii ce iti doresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul DRAGOSTEI! Luna noiembrie vine cu surprize de proporţii pentru trei dintre nativii zodiacului!