Antena Meniu Search
x

În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia. Cele două vedete vor deveni părinţi pentru a patra oară

Unele poveşti de la Hollywood chiar au un final fericit. În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia sa, Jennifer Gardner. Şi mai mult decât, actorii aşteaptă acum şi cel de-al. patrulea copil.

Vezi și

Unele poveşti de la Hollywood chiar au un final fericit. În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia sa, Jennifer Gardner. Şi mai mult decât, actorii aşteaptă acum şi cel de-al. patrulea copil.

Actorii Jennifer Garner și Ben Affleck, care în urmă cu un an anunțau că se despart, au înghețat procedurile de divorț și sunt din nou împreună.

După zece ani de căsătorie în care s-au născut trei copii, Violet (10 ani), Seraphina (7ani) și Samuel (4 ani), cuplul de actori a decis să dea o nouă șansă relației lor. Mai mult chiar, cei doi așteaptă cel de-al patrulea lor copil.

Potrivit portalului "Radar Online", care citează o sursă apropiată cuplului, Jennifer vrea ca ea și Ben "să devină o familie adevărată" și este foarte bucuroasă că vestea sarcinii "a reușit să-l îndepărteze pe Ben" de viața dezordonată pe care a dus-o în ultimele luni. "Tot ceea ce mi-am dorit este ca Ben să înceteze să mai bea, să se ducă la petreceri și să fie din nou aproape de familia sa". Cu acest bebeluș care o să vină, el îndeplinește toate aceste promisiuni, a spus sursa.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au cunoscut în 2001, pe platourile de filmare ale peliculei "Pearl Harbour". În 2003, au jucat împreună în "Daredevil", iar Ben a recunoscut mai târziu ca atunci s-a îndrăgostit de Jennifer. Cei doi au început o relație în anul 2004, iar în aprilie 2005 erau deja logodiți. S-au căsătorit două luni mai târziu, într-o ceremonie privată, când Jennifer Garner era deja însărcinată cu primul lor copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia. Cele două vedete vor deveni părinţi pentru a patra oară