Antena Meniu Search
x

Inedit: iUmor – ediţie specială, poveşti de carantină

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al optulea sezon şi, aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, şi de această dată îi va surprinde cu ceva inedit.

de Redactia Observator

la 14.05.2020, 12:45

Inedit: iUmor – ediţie specială, poveşti de carantină - Antena 1
  • Echipa iUmor a găsit o soluţie pentru a se întâlni.
  • Juraţii au tratat totul cu maximum de umor.

Aflaţi în izolare, din cauza limitării impuse de starea de urgenţă în care se afla întreaga Românie, echipa iUmor a găsit o soluţie pentru a se întâlni şi a dezbate cele mai interesante, incomode sau scandaloase momente de-a lungul celor opt sezoane ale show-ului. Din intimitatea propriilor case, juraţii nu s-au sfiit să răspundă celor mai incomode întrebări, puse chiar de către ei.

De la momentul care le-a rămas întipărit în suflete, la cele care i-au durut la propriu, până la întrebări incomode de genul: cu cine şi-au petrecut izolarea sau câte kilograme au acumulat în această perioadă, juraţii au tratat totul cu maximum de umor. „Încercăm să stingem dorul şi să facem ceva frumos; încercăm să trecem prin toate sezoanele de iUmor”, le-a mărturisit Şerban Copoţ juraţilor, iar de aici şi până la afirmaţii incediare a mai fost doar un singur pas. “Sentimentul pe care l-am încercat când s-au terminat filmările a fost că nu aş vrea să se mai întâmple asta în viaţa mea!” sau “Niciodată n-am avut ochii ieşiţi din găvane ca în acel moment!” sau “Întotdeauna există o doză de risc, pentru că există o doză de inconştienţă totală tipic românească!”, sunt doar câteva dintre afirmaţiile care vor stârni hohote de râs sâmbăta aceasta, de la 20:00, în cea mai nouă ediţie iUmor la Antena 1.

În continuare, doar trei ediţii îi mai despart de telespectatori de aflarea marelui câştigător al celui de-al optulea sezon iUmor. Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandă, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, ca de fiecare dată, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 10 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Inedit: iUmor – ediţie specială, poveşti de carantină