Antena Meniu Search
x

Interviu în exclusivitate din noua casă a Oanei Ioniță. Vedeta își pregătește copiii pentru școală

Interviu în exclusivitate din noua casă a Oanei Ioniță. Vedeta își pregăstește copiii pentru școală.

de Redactia Observator

la 11.09.2020, 17:00

Vezi și

După cea mai lungă vacanţă de vară, Izabel şi Maximilan revin în bănci. La şcoală, în clasa a 3-a şi la grădiniţă, în grupa mare, dar nu aşa cum au fost obişnuiţi până acum.

"O să aflăm de săptămâna viitoare tot ce avem nevoie pentru începerea noului an. De obicei, în prima zi ne băgăm la cheltuieli, cu caiete, cu cărţi, cu stilouri, ce avem", ne-a spus Oana Ioniță.

Pregătiţi sunt şi ei. Şi pentru şcoala în format fizic, dar şi pentru cea online, dacă situaţia o impune. Din cauza pandemiei, şi Oana şi-a mutat lecţiile din sala de dans tot în mediul virtual. Are zile când predă astfel chiar şi şase ore.

Şi pentru tată, Florin Budnaru, tenor la Teatrul Naţional de Operetă, ultimele luni au adus schimbări după schimbări. Pe lângă faptul că s-a mutat alături de familie într-o nouă casă, speră acum să reia cât mai repede spectacolele în săli.

"Momentan, în faţa teatrului, pe o scenă improvizată, dar lumea este dornică să vină, e foarte bine, ne adaptăm. Noi suntem optimişit, jucăm, am fost şi în turnee", ne-a spus Florin Budnaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Interviu în exclusivitate din noua casă a Oanei Ioniță. Vedeta își pregătește copiii pentru școală