Antena Meniu Search
x

It's a boy! Ducesa de Cambridge a nascut un baietel!

Printul William este tata! Sotia sa, Kate, a adus pe lume un baietel sanatos. Chiar daca s-a lasat asteptat mai multe zile, milioane de oameni au petrecut in cinstea bebelusului regal

Vezi și

Ducesa de Cambridge a nascut un baietel sanatos de 3,790 de kilograme la spitalul Sfanta Maria din Londra, dupa zece ore de travaliu. Sotul ei i-a fost alaturi tot timpul si a incurajat-o

Printul X, cum l-a numit presa din Marea Britanie, a venit pe lume la ora locala 16:24. Putin dupa ora 21:00 plicul cu certificatul medical a parasit spitalul si a pornit spre Palatul Buckingham, unde se afla Regina Elisabeta a doua.

Asa cum cere traditia, Regina a fost prima informata despre nasterea printului. Apoi, certificatul de nastere a fost amplasat pe un sevalet in fata Palatului Buckingham. La aflarea vestii ca Regatul Unit are parte de un nou baiat regal, oamenii au izbucnit intr-o petrecere care a durat intreaga noapte in Londra, in Regatul Unit si peste tot in lume.

Britanicii au sarbatorit in fata palatului Buckingham, dar si langa spitalul in care a venit pe lume bebelusul regal.Cu poza printesei Diana in maini, londonezii au cantat, au dansat si i-au adus jucarii nou-nascutului. Printre petrecaretii din Londra, s-a aflat si o romanca de 11 ani, care a asteptat marea veste pret de doua ore in fata spitalului.

Vom afla numele Altetei Sale Regale, printul de Cambridge, in urmatoarele zile. Majoritatea pariaza pe numele de George sau James. Urmeaza sa vedem daca aceasta va fi si alegerea Ducelui si Ducesei de Cambridge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » It's a boy! Ducesa de Cambridge a nascut un baietel!