Antena Meniu Search
x

Kylie Jenner, un milion de dolari la fiecare postare pe Instagram

V-aţi gândit vreodată că unii îşi măresc averea cu fiecare postare pe Facebook, Twitter sau Instagram? Staţi liniştiţi, nu este vorba de oamenii simpli. Vedetele sunt cele care încasează sume fabuloase pentru postările lor de pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 09.02.2019, 12:12

Vezi și

V-aţi gândit vreodată că unii îşi măresc averea cu fiecare postare pe Facebook, Twitter sau Instagram? Staţi liniştiţi, nu este vorba de oamenii simpli. Vedetele sunt cele care încasează sume fabuloase pentru postările lor de pe reţelele de socializare. De cele mai multe ori, banii vin din reclame la diverse branduri sau produse. Iată câteva exemple.

Instagramul a umplut conturile vedetelor. Pe primul loc în rândul celor mai bine plătite celebrităţi de pe această platformă de socializare se află chiar Kylie Jenner. Mezina familiei Kardashian are propria linie de cosmetice, dar câştigă 1 milion de dolari la o singură postare pentru diverse produse de alte firme. Nici nu e de mirare, având în vedere că are peste 126 milioane de urmăritori. Şi nu este singura din familie care a strâns o avere din promovarea unor branduri în mediul online.

Sora mai mare Kim Kardashian s-a îmbogăţit şi ea din Instagram. Câştigă, ce e drept, mai puţin bani decât Kylie, chiar dacă au același număr de urmăritori. Chiar şi aşa, o singură postare pentru un brand celebru de haine îi aduce 720 de mii de dolari.

Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, este şi el fabrică de bani! În afară contractelor, fotbalistul încasează sume frumoase din promovare şi diverse acţiuni. Spre exemplu, primeşte până la 750.000 de dolari pentru fiecare fotografie de reclamă. Pe instagram, are 154 de milioane de fani.

Şi fosta vedetă Disney, Selena Gomez, a ştiut să se descurce. Aprecierea fanilor îi adaugă în cont nu mai puţin de 550.000 de dolari pe postare. Anul trecut, a dus o adevărată bătălie cu Ronaldo, pentru titlul de cea mai urmărită vedetă de pe instagram. Dar a pierdut în faţa fotbalistului! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Kylie Jenner, un milion de dolari la fiecare postare pe Instagram