Antena Meniu Search
x

Oficial! Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică, împreună la un eveniment monden

Aranjaţi, cocheţi, cu zâmbetul pe buze şi mai îndrăgostiţi ca niciodată. Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr s-au afişat pentru prima dată împreună la un eveniment monden. Cei doi nu s-au mai ferit de ochii presei, ba chiar şi-au împărtăşit, prin gesturi tandre, iubirea.

Vezi și

Aranjaţi, cocheţi, cu zâmbetul pe buze şi mai îndrăgostiţi ca niciodată. Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr s-au afişat pentru prima dată împreună la un eveniment monden. Cei doi nu s-au mai ferit de ochii presei, ba chiar şi-au împărtăşit, prin gesturi tandre, iubirea 

El la patru ace, într-un costum elegant, de culoare bleumarin. Detaşat şi cu zâmbetul pe buze, mereu în preajma Laviniei. Ea, în ton cu noul ei logodnic. A ales o salopetă albă, din stofă, care să îi pună în evidenţă silueta. Ţinuta a fost completată de o jachetă de aceeaşi culoare cu costumul lui Ştefan, cu mâneci din paiete.

Este pentru prima dată când Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pârva apar împreună la un eveniment monden. Au fost tot timpul atenţi unul cu celălalt. S-au ferit, însă, să ofere detalii. Au păstrat aceeaşi discreţie cu care deja ne-am obişnuit.

Povestea de dragoste dintre Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. a fost una mult comentată. În 2011, paparazzi au surprins-o pe Lavinia în timp ce ieşea din vila în care locuia Ştefan. Abia după divorţul de Andreea Marin, cei doi au confirmat că au o relaţie. În timp, lucrurile au evoluat. Lavinia s-a mutat la Ştefan şi a primit şi un inel de logodnă de la artist, chiar de ziua ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Oficial! Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică, împreună la un eveniment monden