Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mâncarea mediteraneană, pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă

Începem o călătorie culinară, care să vă facă să vă simţiţi ca în vacanţă, chiar dacă aţi rămas în oraş. Vom testa mâncarea mediteraneană, pe cât de gustoasă. pe atât de sănătoasă.

de Redactia Observator

la 28.07.2018 , 22:26

Începem o călătorie culinară, care să vă facă să vă simţiţi ca în vacanţă, chiar dacă aţi rămas în oraş. Vom testa mâncarea mediteraneană, pe cât de gustoasă. pe atât de sănătoasă.

File de lup de mare în crustă de cartof, tartar de somon sălbatic, sepie la plită, ton, scoici şi rapane. Greu de ales.

Am aruncat un ochi în bucătărie. În tigaie, rapanele au început să sfârâie, scăldate în vin alb şi asezonate cu roşii.

Articolul continuă după reclamă

Mâncarea mediteraneană este din ce în ce mai căutată printre români. De la spanioli, italieni sau greci am învăţat că mâncarea bazată pe legume proaspete, peşte şi fructe de mare, plus un strop de ulei de măsline, nu e doar sănătoasă, ci şi foarte gustoasă. Studiile au arătat că cei care respectă o astfel de dietă, trăiesc mai mult, nu suferă de boli de inimă şi. nu se îngraşă. Secretul stă, desigur, şi în condimente. Bogate în antioxidanţi şi vitamine.

Un ospăţ ca pe malul Mării Mediterane, în Bucureşti, costă în jur de 150 de lei. Mâine, într-o nouă călătorie culinară, testăm cele mai ciudate paste italieneşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-aţi încuraja copiii spre o carieră în gaming?
Observator » Ştiri Mondene » Mâncarea mediteraneană, pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă