Antena Meniu Search
x

Dita von Teese a imbracat o rochie semnata Maria lucia Hohan

Maria Lucia Hohan a descoperit formula succesului la Hollywood. Aproape ca nu exista eveniment la care macar una dintre vedete sa nu poarte o creatie a designerului roman. Dita von Teese a imbracat o superba rochie semnata Lucia Hohan zilele trecute, la New York.

Vezi și

Lunga, de culoarea sampaniei, dintr-o matase care se mula perfect pe formele voluptoase ale dansatoarei, rochia semnata Maria Lucia Hohan a atras toate privirile la New York. Renumita pentru tinutele excentice in care apare, aproape exclusiv de culoare neagra, Dita von Teese a facut, de data asta, o exceptie si nu a dat gres. Laudele din partea criticilor de moda nu au intarziat, iar romanca si-a consolidat statutul de designer de top la Hollywood.

Clienta fidela a casei de moda a romancei, si Eva Longoria a mizat, zilele trecute, pe o creatie Maria Lucia Hohan pentru o aparitie de senzatie la un evenimentul organizat in Washington. Neagra, din dantela, rochia din noua colectie a Mariei i-a venit ca turnata.

Jennifer Lopez, Christina Applegate sau Nicole Kidman au ales, si ele, recent, creatii ale Mariei, atat pentru aparitii la evenimente, cat si in sedinte foto pentru reviste celebre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Dita von Teese a imbracat o rochie semnata Maria lucia Hohan