Antena Meniu Search
x

Video Mark Stam, despre locul hygge şi aplicaţiile de dating

A lansat în urmă cu 3 săptămâni o altă colaborare de succes alături de Sore, iar noi am descoperit cine este muza lui. Mark Stam i-a răspuns colegei noastre Rosse Stan la întrebările-fulger, i-a arătat zona lui hygge şi a plusat chiar cu câteva detalii interesante.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.04.2021, 16:23

Vezi și

Deși studioul nu se compară cu atmosfera de acasă. Mark ne-a comparat decorul cu o junglă datorită pasiunii pentru flori a părinţilor. Acum, în apartamentul din Bucureşti are o orhidee şi un ficus. Dar haideţi să descoperim şi alte detalii la care sigur nu ne aşteptam.

Mark Stam: "Niciodată nu am folosit aplicaţii de dating. Le-am folosit, dar a durat 10 minute. Mi l-am instalat, am înţeles care e şmecheria şi delete.

Niciodată nu am cumpărat un cadou prea scump pentru bugetul meu de dragul persoanei iubite. Merge vorba despre un colier pe care l-am procurat iubitei mele. Era cam peste buget, dar I mean it. L-am căutat foarte mult timp.

Niciodată nu am suferit din dragoste. Nu se compară dragostea de atunci cu ce simt acum, era la nivel copilăresc, dar a fost ca un vârtej. Sună cheesy şi copilăresc, dar ţin minte când îmi plăcea o domnişoară stăteam şi îmi vărsam amarul."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Mark Stam, despre locul hygge şi aplicaţiile de dating