Antena Meniu Search
x

Meghan Markel vrea să nască la o maternitate de lux din Londra

Sunt discuţii aprinse în presa din Regat despre momentul în care Meghan Markel va naşte. Şi mai ales despre locul unde se va întâmpla marele evniment.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 11:48

Vezi și

Sunt discuţii aprinse în presa din Regat despre momentul în care Meghan Markel va naşte. Şi mai ales despre locul unde se va întâmpla marele evniment. Dacă până acum existau zvonuri că va călca pe urmele reginei Elisabeta a II-a şi va naşte acasă, acum soţia prinţului Harry ar vrea să nască la o maternitate de lux din Londra. Unde ar plăti nu mai puţin de 15.000 de lire sterline.

Meghan Markle ar vrea să aducă pe lume primul ei copil la maternitatea Kensington a spitalului Chelsea and Westminster. Soţia prinţului Harry nu vrea, însă, să fie asistată de medici bărbaţi, ci doar de femei.

Acum câteva zile, surse de la palatul Windsor spuneau că Meghan ar lua în serios ideea de a naşte acasă, aşa cum a făcut Regina Elisabeta a II-a. Între timp, după o discuţie cu Amal Clooney, s-ar fi răzgândit. Soţia actorului George Clooney ar fi îndemnat-o să aleagă maternitatea Kensington, acolo unde i-a adus şi ea pe lume pe gemenii săi.

Aici, cazarea seamănă cu cea de la un hotel de lux. La micul dejun, spre exemplu, pacientele primesc somon afumat şi o sticlă de şampanie. Dar şi preţul este demn de o prinţesă. Totul ar costa 15.000 de lire sterline.

Ducii de Sussex vor încălca, însă, o tradiţie de zeci de ani. Nu vor anunţa venirea pe lume a bebeluşului până nu vor avea ocazia să sărbătorească evenimentul în compania celor apropiaţi. Mai mult, se zvoneştecă noul membru al familie regale va fi prezentat publicului pentru prima oară pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Meghan Markel vrea să nască la o maternitate de lux din Londra