Antena Meniu Search
x

Mihai Bendeac a devenit părinte spiritual pentru copilul unui concurent de la iUmor

Mihai Bendeac a devenit părinte spiritual. Alături de mama sa, juratul de la iUmor a botezat copilul unui participant la emisiunea difuzată de Antena 1. Acum, băieţelul îi poartă numele, iar părinţii speră că îi vor moşteni şi simţul umorului. 

de Redactia Observator

la 10.09.2020, 10:15

Vezi și
  • Mihai Bendeac a botezat copilul unui concurent de la iUmor
  • Mama juratului X Factor a participat la ceremonie

"Este un mix de sentimente, dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aş face asta vreodată, aş fi spus nu, nu ştiu dacă o să se mai întâmple vreodată, dar mă bucur că am făcut-o! Sunt recunoscător lui, căci altminteri nu simţeam bucuria pe care o simt în mod inexplicabil acum. Bine asta şi pentru că ai botezat cu mama. Da, pentru că singur mi-ar fi fost frică", a spus Bendeac.

Mihai Bendeac a fost impresionat de povestea de dragoste dintre Gabriel şi Ilona încă de când i-a cunoscut pe cei doi. Pe numele său de scenă, Romanticul X, Gabriel Chioseaua este concurentul care şi-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scena iUmor

Iar, pentru că îşi doreau foarte tare ca în luna de miere să meargă pe Valea Prahovei, doar că situaţia financiară nu le permitea, Mihai Bendeac s-a ocupat de acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și cum, între timp, Gabriel și soția sa Ilona au devenit și părinți, Mihai Bendeac a acceptat cu bucurie să le boteze fiul, pe micuțul Mihai Gabriel, care îi şi poartă numele.

Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Mihai Bendeac a devenit părinte spiritual pentru copilul unui concurent de la iUmor