Meniu
Search
x

Video Mihai Pocorschi, o viață dedicată muzicii: "Un artist suferă atunci când este despărțit de public" | Urmează o nouă ediție Retro Rock

Anul trecut, Mihai Pocorschi a participat la un proiect inedit la Arenele Romane. În anul pandemiei, peste 50 de artişti s-au reunit pentru a readuce rock-ul la viaţă. Invitat în platoul Observator, Mihai Pocorschi ne-a spus cum a fost despărțirea de public din ultimul an, precum și ce planuri de viitor are.

De Redactia Observator la 17.02.2021, 13:36
Vezi și
  • Mihai Pocorschi, invitat la Observator 12

"În Antenă mă simt ca acasă, timp de vreo cinci ani am fost producător muzical la În Puii mei, era de succes și era cu Mihai Bendeac", ne-a spus artistul.

"Este greu. E greu pentru artiști la nivel planetar, dar cel mai greu e pentru artiștii de scenă. Un pictor se mai descurcă cumva, dar cel care e despărțit de public suferă. Nu e foarte important aspectul material", a fost de părere Mihai Pocorschi.

Mihai Pocorschi: "Sufletul unui artist fără public moare"

"Un act scenic este important atât pentru artist, cât și pentru public. Se petrece un feedback și o vibrație comună", ne-a mai spus Mihai.

Detalii despre "commando-ul de rock", în materialul video de mai sus!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Mihai Pocorschi, o viață dedicată muzicii: "Un artist suferă atunci când este despărțit de public" | Urmează o nouă ediție Retro Rock