Antena Meniu Search
x

Noul "Superman" a facut marturisiri in emisiunea lui Jay Leno

Actorul britanic Henry Cavill a povestit, intre altele, cat de mandra este familia sa de faptul ca a fost ales sa joace rolul marelui erou, in filmul care va fi lansat saptamana viitoare

Vezi și

In dialogul cu Jay Leno, Henry Cavill a dovedit ca este nu doar un interpret ideal pentru filmele de actiune, ci si un povestitor amuzant. El a dezvaluit ca nepotul sau de sapte ani, mandru de noul rol al unchiului, s-a dus la scoala in costumul lui Superman. Bineinteles, invatatoarea l-a certat iar dupa ore a asteptat-o pe mama, pentru a i se plange. "Invatatoarea o astepta pe mamica la sfarsitul orelor, in timp ce el arata foarte plouat. Iar ea a intrebat: ce pozna a mai facut? A spus iar minciuni? Iar invatatoarea zice: da, spune ca unchiul sau este Superman. Iar cumnata mea zice: Pai, de fapt, cam este".

Cavill si-a amintit si cum l-a intalnit pentru prima data pe Russell Crowe, partenerul sau din noua productie. Viitorul Superman avea pe atunci 16 ani si era elev la o scoala se turna un film, cu Crowe in rolul principal. "M-am dus la el, am intins mana si i-am spus "Salut, ma cheama Henry si as vrea sa ma fac actor. Cum e asta?" Iar el mi-a spus: Se plateste bine, dar cateodata te trateaza ca pe.. ", ma rog, nu prea bine. Nu stiu daca pot reproduce aici ce a spus", a povestit actorul.

Acum, la 30 de ani, Cavill are rolul principal, in timp ce Crowe il incarneaza pe tatal lui Superman, de pe planeta Krypton. Filmul "Omul de otel", in care mai apar Kevin Costner si Amy Adams, are premiera la 14 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Noul "Superman" a facut marturisiri in emisiunea lui Jay Leno