Antena Meniu Search
x

Numele reale ale vedetelor de la Hollywood. Lady Gaga se numește, de fapt, Stefani Joanne Angelina

Sunt talentate şi cunoscute de întreaga lume! Însă vedetele de peste Ocean ascund multe secrete. Iar unul dintre ele se referă la numele lor real. Multe celebrităţi au considerat că cel din acte nu le aduce prea mari servicii, aşa că şi-au ales nişte nume care să le aducă succesul.

Vezi și

Sunt talentate şi cunoscute de întreaga lume! Însă vedetele de peste Ocean ascund multe secrete. Iar unul dintre ele se referă la numele lor real. Multe celebrităţi au considerat că cel din acte nu le aduce prea mari servicii, aşa că şi-au ales nişte nume care să le aducă succesul. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Miley Cyrus are peste 75 de milioane fani care o urmăresc pe Instagram. Chiar şi aşa, foarte puţin sunt cei care ştiu că numele ei de botez este Destiny Hope Cyrus. Care în traducere înseamnă Destin şi Speranţă. A fost poreclită Miley, care este prescurtare de la Smiley, în copilărie. Iar asta pentru că avea în permanenţă zâmbetul pe buze.

Numele real al lui Lady Gaga este Stefani Joanne Angelina. Artista s-a lansat, însă, ca Lady Gaga după ce producătorul ei a vrut să îi trimită un mesaj despre Radio Gaga, melodia legendarei trupe Queen, dar funcţia de autocorect a telefonului a schimbat denumirea în Lady Gaga.

Câştigător a două premii Grammy, Stevie Wonder a primit la 11 ani numele de scenă pe care îl poartă cu multă mândrie şi azi. Artistul a fost numit Wonder, care înseamnă "Minune" de un producător uimit de talentul său. Însă numele lui real este Stevland Hardaway Morris.

Nu doar cântăreţii au adoptat un nume de scenă ci şi actorii. Nicolas Cage a renunţat la numele de botez, Nicolas Kim Coppola, pentru a nu fi acuzat că s-ar baza în carieră pe unchiul său, marele regizor american Francis Ford Coppola. Iar Mickey Rourke, pe numele lui real Philip Andre Rourke, a primit porecla de Mikey de la tatăl său care era un fan înrăit al jucătorului de baseball Mickey Mantle.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Numele reale ale vedetelor de la Hollywood. Lady Gaga se numește, de fapt, Stefani Joanne Angelina