Antena Meniu Search
x

Nuntă cu botez pentru Oana Roman

Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru Oana Roman. Mai sunt doar două zile până când îşi va creştina micuţa, dar şi până când va îmbrăca rochia de mireasă.

Vezi și

 Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru Oana Roman. Mai sunt doar două zile până când îşi va creştina micuţa, dar şi până când va îmbrăca rochia de mireasă. Totul este pregătit, însă Oana le-a mărturisit colegilor de la "Acces direct" că este din ce în ce mai stresată.

Rochia de mireasă este un secret pentru toată lumea. Oana nu a vrut să o arate nimănui. A spus doar câteva detalii despre cum va arăta. Dar până să îmbrace rochia de mireasă, Oana Roman va îmbrăca o altă rochie, la botezul fiicei sale.

O rochie roşie care se asortează perfect cu ţinuta pe care o va purta micuţa Isabela. După ce Isabela va fi creştinată, iar Oana şi Marius vor spune "da" şi în faţa lui Dumnezeu, 300 de invitaţi vor sărbători alături de ei. Meniul este unul mai deosebit.

Un candy bar, doi somelieri cu o expoziţie de vinuri, şi o terasă cu un bar de coniac şi de trabucuri îi vor mai delecta pe invitaţi. Chiar dacă totul este deja pus la punct Oana se simte tot mai stresată. Dumincă însă, stresul va dispărea şi va lăsa loc celor mai frumoase amintiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » Nuntă cu botez pentru Oana Roman