Antena Meniu Search
x

Prigoana face Pastele cu copiii, dar fara Adriana

Silviu Prigoana isi aduna toata familia la masa de Paste. Baietii cei mari, dar si cei doi copii pe care ii are cu Adriana Bahmuteanu ii vor fi alaturi.

Vezi și

Au apus vremurile de distractie si voie buna. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu vor sa mai dea ochii nici macar de dragul copiilor. Sau cel putin, afaceristul nu o mai vrea pe fosta sotie in casa sa. Asa se face ca de Paste doar cei mici au fost invitati.

"Asa s-a nimerit, in acest weekend, copiii sunt la mine. Si de Craciun, a picat la fel. Copiii abia asteapta sa vina la mine. Nu se mai dau plecati, iar bona abia ii pacaleste cu tot felul de tertipuri, cand trebuie sa revina la Adriana. Aici au de toate, le-am pus la dispozitie o camera cu tot felul de jucarii. Ce copil vrea sa plece dintr-un astfel de loc”, le-a declarat Prigoana jurnalistilor de la Click.

In urma cu aproape doua luni, Adriana era convinsa ca de dragul copiilor vor face compromisuri. “Au crescut foarte mult sansele ca noi doi sa avem o relatie civilizata, sa ne plimbam copiii in parc si sa ne trimitem cadouri de sarbatori”, spunea Bahmu.

Nu stim daca isi vor trimite cadouri, dar este cert ca vor fi departe unul de celalalt. Silviu ii va avea in schimb alaturi pe cei mici si o vrea alaturi si pe proaspata iubita, medicul Ramona Cadar. In ciuda faptului ca Prigoana a luat o pauza cu Ramona, a invitat-o la masa pascala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Prigoana face Pastele cu copiii, dar fara Adriana