Antena Meniu Search
x

Video Raluka a lansat o nouă piesă, inspirată din viața sa personală. Cum au reacționat fanii

Relaţiile de iubire sunt o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru artişti. Chiar şi atunci când povestea se încheie aşa cum nu ne-am dori. Raluka tocmai a lansat o piesă care ne lasă să descoperim o bucată din viaţa ei. Se numeşte Îndrăgostiţi neuniform şi este o confesiune în versuri şi muzică a artistei. 

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 13:44

Vezi și

Raluka a lansat o piesă ale cărei versuri sunt inspirate din viața sa personală, iar fanii sunt încântaţi. Au dus piesa în trendingul de pe YouTube.

"Am fost îndrăgostită neuniform și nu am știut. Mi-a plăcut și mi-am dat seama de asta când am intrat în studio, când prietenii mei, Alexandru Pelin și Vlad Lucan mi-au arătat aceasta piesa. După foarte mult timp, am reușit sa îmi deschid sufletul, sa îl pun pe tot aici, în piesa asta. Mesajul este destul de clar și știu ca o sa ajunga destul de repede și la voi. PS Focus pe chitara", a spus Raluka despre piesa proaspăt lansată. 

Clipul a fost filmat de către Alex Muresan și echipa NGM, într-un decor construit de la zero. Pe parcursul filmărilor artista a schimbat doua ținute iar atmosfera de la filmări a fost una degajată. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Raluka a lansat o nouă piesă, inspirată din viața sa personală. Cum au reacționat fanii