Antena Meniu Search
x

Record de trafic pe AntenaPlay, cu finala Asia Express

AntenaPlay - cea mai perfomantă platformă de conținut video din România, cu peste 2 milioane de utilizatori activi, a înregistrat un record de trafic la vizionarea finalei Asia Express – Drumul Comorilor în online.

de Redactia Observator

la 23.04.2020, 17:25

Record de trafic pe AntenaPlay, cu finala Asia Express - Antena 1
  • Asia Express a fost urmarită de peste 67.000 de utilizatori.
  • Sezonul integral poate fi vizionat online pe AntenaPlay.

Momentul de vârf a fost înregistrat foarte aproape de finalul ediției, când consumul de bandă internet a depășit 58 Gb livrați pe secundă.

Finala Asia Express a fost urmarită de un număr de peste 67.000 de utilizatori, atât pe calculatoare, cât în special pe aplicaţiile AntenaPlay de pe diverse dispozitive: televizoare smart, telefoane si tablete.

Aceastã audienţã este în continuă creștere, iar cei care nu au putut urmări finala în timp real o pot urmari integral în sistem Video on Demand, fără reclame. Pentru cei care nu au urmãrit Asia Express – Drumul Comorilor, sezonul integral, poate fi vizionat online pe AntenaPlay.

De la design user-friendly, la software și infrastructura de distribuție, AntenaPlay este dezvoltată integral de echipa Digital Antena TV Group, care a reinventat mereu platforma pentru abonaţii sãi şi a adus noi funcţii pentru o simplificare a experienţei de vizionare. Pe lângã aplicaţiile Smart TV, Android şi iOS, AntenaPlay a fãcut pasul recent şi către dispozitivele Chromecast şi AirPlay.  AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Record de trafic pe AntenaPlay, cu finala Asia Express