Antena Meniu Search
x

Robert De Niro, de la gangster la bunic

De la temutul gangster de la Hollywood, l-a bunicul simpatic sau rebel. Este trecerea contrastantă pe care Robert De Niro a făcut-o în ulltimii ani, odată cu înaintarea în vârstă. Ajuns la 77 de ani, celebrul actor american, apare tot mai des în filme de comedie în roluri de bunic.

de Redactia Observator

la 08.10.2020, 17:28

Vezi și

De la filmele cu mafie, la comediile cu copii, Robert De Niro pare să joace fără cusur orice fel de rol. Dacă în trecut se remarca în filmele cu gangsteri cum ar fi Goodfellas, The Godfather, Casino sau Once Upon a Time in America, în ultimii ani, actorul s-a rezumat la un alt tip de filme: cele în care joacă rol de bunic.

Ultimul său proiect este "The War with Grandpa" în care joacă rolul unui bunic terorizat de nepotul de 10 ani, care îi declară război în clipa în care bătrânul se mută în casă şi îi ocupă dormitorul.

Filmul care se bucură deja de un mare succes în rându publicului american, este doar una dintre nenumăratele comedii în care Robert De Niro primeşte rolul unui bunic rebel.

Cu două Oscaruri în palmares, Robert de Niro s-a remarcat în ultimii ani în filme ca "Dirty Grandpa". Lansat în 2016, pelicula a avut încasări de 105 de milioane de dolari, în ciuda bugetului mic.

Printre cele mai cunoscute comedii ale sale se numără însă filmele din franciza "Meet The Parents" în care joacă rolul emblematicului Jake Byrnes, un socru dificil şi un bunic exigent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Robert De Niro, de la gangster la bunic