Antena Meniu Search
x

Se anunta o vara profitabila pentru artistii romani

Va fi o vara fierbinte pentru majoritatea artistilor romani. Nu neaparat din cauza temperaturilor ridicate, ci al numnarului mare de concerte

Vezi și

Nimeni nu se plange, insa. Cantarile vor fi rasplatite foarte bine.

Anna Lesko a primit deja sute de oferte pentru concerte. A ales sa onoreze doar 60 si pentru ca succesul sa fie garantat, ea va colabora cu alte nume sonore din lumea muzicii: Connect-R si Smiley. Basarabeanca si-a negociat la sange contractele: pentru 50 de minute, va fi rasplatita cu 2.200 de euro. Asa se face ca la la sfarstul sezonului Anna va strange nu mai putin de 132.000 mii de euro.

Anda Adam va avea si ea o vara agitata. Are programate 80 de concerte prin tara, iar pentru fiecare va primi 2000 de euro. 1.400 ii vor reveni ei, iar restul de 600 de euro dansatorilor.

Recunoscuti pentru hit-urile estivale, baietii de la Voltaj vor fi stapanii litoralului. Au peste o suta de concerte programate, cele mai multe la Costinesti. Pentru un spectacol vor incasa intre 5.500 si 7.000 de euro. Adica un cel putin 110.000 de euro in doar doua luni.

Iar trupa Holograf cu siguranta va recupera banii din concertele amanate in perioada in care Dan Bitman a avut probleme de sanatate. Revin in forta si la fiecare sfarsit de luna Holograf, baietii vor primi peste 100.000 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Se anunta o vara profitabila pentru artistii romani