Antena Meniu Search
x

Show-ul de dating Rămân cu tine va avea premiera pe 4 august la Antena 1

Rămân cu tine, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, va avea premiera pe 4 august, de la 20:30, la Antena 1, urmând ca din 10 august, emisiunea să poată fi urmărită în fiecare luni şi marţi, de la 20:30.

de Redactia Observator

la 29.07.2020, 12:43

Show-ul de dating Rămân cu tine va avea premiera pe 4 august la Antena 1 - Antena 1

La Rămân cu tine, 20 de femei, fiecare cu propriile așteptări și dorinţe își caută bărbatul visurilor, cu ajutorul lui Liviu Vârciu, într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare domnișoară va avea posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

“Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună “Rămân cu tine!”, spune Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii.

Rămân cu tine este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. 20 de domnișoare care știu exact ce vor de la un bărbat își pot găsi partenerul dorit prin intermediul acestei emisiuni. Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada, Indonesia, Coreea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Show-ul de dating Rămân cu tine va avea premiera pe 4 august la Antena 1