Antena Meniu Search
x

Silviu Prigoana si-a prezentat iubita fiilor sai mai mari

Silviu Prigoana nu mai suspina dupa Adriana Bahmuteanu. Acum are o noua iubita, Ramona, care e pe placul fiilor sai mai mari. Afaceristul a iesit in oras in weekendul trecut cu noua partenera, cu Honorius si logodnica acestuia.

Vezi și

Silviu Prigoana si Ramona Cadar sunt impreuna de numai o luna si jumatate. Putin, ar spune unii, dar pentru cei doi e suficient ca sa se poata afisa impreuna in public.

Reporterii de la Click au aflat ca in acest weekend, cei doi impreuna cu fiul cel mare al lui Prigoana si logodnica acestuia au mers la un restaurant de lux din Capitala. Un martor le-a povestit jurnalistilor ca "Prigoana a fost foarte atent cu ea. Nu cred ca este doar o relatie de ochii lumii. A prins drag de roscata, iar asta se observa din gesturi si din felul in care ii vorbeste", conform Click.

Un prieten de-al cuplului le-a spus reporterilor de la Click ca Silviu Prigoana si iubita lui au mers in vizita la Honorius acasa, lucru pe care milionarul nu l-a facut niciodata cand era casatorit cu Adriana Bahmuteanu. “Ramona este o prezenta foarte placuta, o femeie calma si cu bun simt. Silviu s-a atasat de ea. O suna de foarte multe ori pe zi, iar cand nu este prin preajma lui, ii simte lipsa", le-a declarat acesta reporterilor.

Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care Ramona s-a mutat deja in vila lui Silviu Prigoana din centrul Bucurestiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Silviu Prigoana si-a prezentat iubita fiilor sai mai mari