Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spectacolul celebrului Cor al Armatei Roşii

În perioada 21 -23 septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră, la trei reprezentaţii impresionante susţinute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR , condus de Generalul Viktor Eliseev

de Redactia Observator

la 15.09.2015 , 17:35

În perioada 21 -23 septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră, la trei reprezentaţii impresionante susţinute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR , condus de Generalul Viktor Eliseev

Red Army Choir va cuceri audienţa de la Sala Polivalenta Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 şi 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din Bucureşti. Pe lângă dansurile şi costumele fascinante, Corul Armatei Roşii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus din muzica tradiţională rusă, muzica sacră, arii de opera şi muzica populară, cum ar fi "Katiusha", "Kalinka", "Kernina" sau "Ave Maria". De asemenea, în repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky", „Happy" , s.m.a.

Spectacolul Corului Armatei Roşii MVD ce va fi prezentat publicului de la Cluj şi Bucureşti, are la activ peste şapte mii de reprezentaţii, jucate pe toate continentele, şi a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Vezi și

Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit "Steaua de Platină", pe bulevardul dedicat marilor artişti ruşi, iar cincizeci dintre artiştii acestui ansamblu au primit titlul suprem de "Artist Emerit al Rusiei".

Spectacolul Corului Armatei Roşii de la Bucureşti face parte din turneul internaţional ce a debutat cu mare succes în luna mai 2015, pe scenele din Istanbul şi Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică şi dans din lume susţinut de celebrul ansamblu va ajunge până la finalul acestui an şi pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franţa, Belgia, Elveţia, Slovacia şi Italia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Spectacolul celebrului Cor al Armatei Roşii