Antena Meniu Search
x

Exclusiv: Denis Roabeș, de la manipulant de marfă la solistul The Motans

The Motans este proiectul muzical al lui Denis Roabeș, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea. Denis și-a început cariera muzicală atunci când nici nu se gândea că va ajunge să aibă atât de mult succes. Artistul nu are doar o voce bună, ci este și un compozitor desăvârșit.

de Redactia Observator

la 23.10.2020, 14:14

Vezi și
  • Denis Roabeș, interviu în exclusivitate pentru Observator
  • Înainte să cunoască succesul, Denis a fost manipulant de marfă
  • "Astrologic Vorbind", cea mai noua piesă marca The Motans

"Astrologic Vorbind a fost o piesă compusă la una dintre sesiunile de la Brașov, împreună cu Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Bărac, sunt oamenii cu care lucrez. Clipul este filmat acum o luna cu un telefon mobil. Pentru noi a fost hai să îi spunem așa un experiment și o provocare. Am filmat pe un bloc din București, din centrul Bucureștiului, a ieșit foarte fain, nouă ne place, fanilor le place, asta este cel mai important", ne-a spus Denis Roabeș.

Iar planurile de viitor sună chiar bine, la propriu, deși încă nu au intrat pe mediile digitale, acolo unde The Motans au milioane de vizualizări.

"Mai avem o baladă lansată, un feat. Este o piesă pe care am făcut o împreună cu EMAA. Momentan este exclusiv doar pe radio, încă nu am lansat o pe nici o platforma digitală, nu este nici pe Youtube, inițial cred că o să-i dăm drumul pe Youtube Music", a precizat solistul The Motans.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Denis Roabeș a început să lucreze de la 18 ani și nu în industria muzicii, ci ca manipulant de marfă. A devenit apoi controlor de marfă și șef de depozit.

"La 18 ani am lucrat vara și la 19 deja mă angazasem full time. Inițial am fost manipulant de marfă, hamal, asta a fost un an după care m-au trecut ca și controlor de marfă și pe urmă că șef de depozit. Am lucrat în total trei ani, câte un an de fiecare  Eu nu am terminat facultatea,adică am aplicat la trei și niciuna nu am terminat-o", ne-a mai spus artistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Exclusiv: Denis Roabeș, de la manipulant de marfă la solistul The Motans