Antena Meniu Search
x

Tom Cruise și-a făcut, în sfârşit, cont de Instagram, şi a strâns fani în timp record

Tom Cruise a intrat în rândul lumii moderne! Celebrul actor de la Hollywood şi-a făcut cont pe Instagram şi a strâns aproape un milion de urmăritori.

Vezi și

Tom Cruise a intrat în rândul lumii moderne! Celebrul actor de la Hollywood şi-a făcut cont pe Instagram şi a strâns aproape un milion de urmăritori într-un timp record. Vedeta îşi promovează cel mai nou film din seria "Misiune Imposibilă", care se lansează în vara acestui an. 

Tom Cruise și-a făcut oficial debutul pe Instagram pentru a-și promova ultimul film, iar, în mai puţin de două zile, a strâns peste 700.000 de urmăritori. Pe noul său cont de pe platforma de socializare, vedeta de la Hollywood a dezvăluit titlul celui de-al șaselea film din seria Misiune Imposibilă - "Declinul". Actorul a postat şi o fotografie din timpul filmărilor, în care apare agățat de un elicopter. 

Producția celui mai nou film din franciza care l-a consacrat pe Tom Cruise a fost întârziată după ce actorul, în vârstă de 55 de ani, și-a rupt glezna, în timp ce filma o cascadorie. Incidentul a avut loc în august anul trecut, la Londra. Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi face majoritatea cascadoriilor singur, folosind rareori o dublură.  "Misiune Imposibilă: Declinul" urmează să fie lansat anul acesta, pe 27 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Tom Cruise și-a făcut, în sfârşit, cont de Instagram, şi a strâns fani în timp record