Antena Meniu Search
x

Un prezentator de ştiri fără inhibiţii a fost declarat marele câştigător al celei mai recente ediţii a emisiunii iUmor

Cosmin Tobă sau băiatul cu ochii albastru electrizant a reuşit să îi cucerească pe juraţii de la iUmor, dar şi pe cei de acasă!

Vezi și

Cosmin Tobă sau băiatul cu ochii albastru electrizant a reuşit să îi cucerească pe juraţii de la iUmor, dar şi pe cei de acasă! Şi-a depăşit emoţiile şi a surpins pe toată lumea cu glumele sale perverse. După ce a primit cele trei voturi, publicul a decis. Cosmin Tobă este câştigătorul celei de-a cincea ediţii a concursului iUmor.

"O să vă spun de ce sunt fericit şi de ce sunt aici! După ultima relaţie am rămas cu o sechelă. Mă apucă câteodată şi vorbesc despre fosta mea prietenă. Aveam două variante să mă vindec de asta, să merg la psiholog sau să vin la iUmor." Cosmin Tobă a venit să îi surprindă pe juraţii de la iUmor, dar şi să îşi îndeplinească un vis din copilărie: "De când eram mic, îmi doream să fiu prezentator de ştiri!"

Şi-a început numărul cu mari emoţii şi le-a arătat tuturor cum este să fii prezentator de ştiri... perverse: "O să încerc un număr de stand-up! O să încerc, nu promit că o să îl şi fac. 9 din 10 bărbaţi preferă femeile cu sânii mari. Eu cred că cel de-al 10-lea îi preferă pe ceilalţi nouă. Am aflat că o oră la bowling costă 100 de lei. Dacă plăteşti 100 de lei pe ceva ce are găuri, eu aş prefera să fie înaltă, blondă şi să geamă."

Cu glumele sale a reuşit să îi cucerească pe juraţi, dar şi pe cei de acasă. Cosmin a câştigat cea de-a cincea ediţie iUmor şi va merge în finală.

Numărul lui Cosmin Tobă a fost preferatul tuturor, iar emisiunea iUmor a fost lider de audienţă la nivelul întregului public şi a înregistrat cea mai mare cotă de piaţă din acest sezon, pe targetul comercial 18-49. În minutul de aur, 21:30, peste 1,7 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Un prezentator de ştiri fără inhibiţii a fost declarat marele câştigător al celei mai recente ediţii a emisiunii iUmor