Antena Meniu Search
x

Untold 2018, nopți magice pentru tinerii neobosiți

Inima Ardealului a vibrat în ritm de muzică electronică azi-noapte. A fost a treia noapte de Untold 2018 iar entuziasmul a atins cote maxime! Mii de oameni au dansat până dimineaţa, neobosiţi.

Vezi și

Inima Ardealului a vibrat în ritm de muzică electronică azi-noapte. A fost a treia noapte de Untold 2018 iar entuziasmul a atins cote maxime! Mii de oameni au dansat până dimineaţa, neobosiţi. Au luat cu ei şi tricolorul, pe care l-au fluturat în faţa artiştilor celebri, pentru care turişti din toată lumea s-au strâns la Cluj. Însă, cea mai aşteptată seară e cea de duminică. Pe scenă sunt Armin van Buuren şi Black Eyed Peas.

Jocuri de lumini şi libertate fără graniţe. Aşa a arătat a treia noapte de distracţie sub cerul liber, la Cluj. Nici urmă de oboseală pentru spectatorii care au venit din toate colţurile lumii.

În miez de noapte, la Untold, tinerii nu au uitat că suntem în anul Centenarului. Cu tricolorul în braţe sau deasupra mulţimii, au dansat până la răsărit.

"Vinovaţi" pentru atmosfera perfectă din cea de-a treia noapte Untold 2018 au fost The Prodigy, Steve Aoki şi Dimitri Vegas & Like Mike. Unul după altul, au făcut oraşul să vibreze. A fost penultima noapte de magie. Duminică, cei mai aşteptaţi artişti, Black Eyed Peas şi Armin van Buuren, vor închide a patra ediţie a festivalului devenit, deja, poveste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Untold 2018, nopți magice pentru tinerii neobosiți