Antena Meniu Search
x

Vedete celebre și bogate, însă fără noroc în dragoste

Sunt frumoase, cunoscute în întreagă lume, se bucură de succes și pot avea orice își doresc. În viață sentimentală, însă, nu au avut același noroc. Este povestea multor femei celebre, precum Scarlett Johansson sau Monica Belluci.

Vezi și

Sunt frumoase, cunoscute în întreagă lume, se bucură de succes și pot avea orice își doresc. În viață sentimentală, însă, nu au avut același noroc. Este povestea multor femei celebre, precum Scarlett Johansson sau Monica Belluci. Dar chiar și așa, după eșecuri repetate în dragoste, divele păr că au renăscut și arată mai bine că oricând.  

La doar 33 de ani, Scarlett Johansson are lumea filmului la picioarele ei. A fost căsătorită de două ori. Cu actorul Ryan Reynolds, într-un mariaj încheiat după trei ani, și cu francezul Romain Dauriac, cu care a petrecut tot atât timp. Dar cel mai bine, blondă se simte celibatară. Asta a mărturisit și într-un interviu în care a spus că nu îi place să fie femeia unui singur bărbat. 

Reper de frumusețe pentru femei din toată lumea, Monica Bellucci, ajunsă la 54 de ani și cu o avere de 45 de milioane de dolari, a fost căsătorita timp de 14 ani cu Vincent Cassel. În ciudă inaintării în varstă, frumoasă brunetă arată parcă tot mai tânără și mai plină de viață și încă stârnește admirație atunci când urcă pe podiumurile de modă. 

Nici Halle Berry nu se lasă mai prejos. A divorțat în 2016 de Oliver Martinez după doar 3 ani de căsnicie. Are 52 de ani, un ten perfect, lipsit de cele mai mici riduri și o siluetă demnă de invidiat. Halle a declarat că după divorț s-a apucat de box, sport care o ajută să se mențină într-o formă atât de bună. 

După o despărțire îndelungată, divorțul de Ben Affleck finalizat de curând pare că a readus-o la viață și pe Jeniffer Garner. Este o mamă devotată celor trei copii pe care îi are cu actorul, dar asta nu o împiedică să nu aibă în continuare grijă de imaginea să și o face foarte bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Vedete celebre și bogate, însă fără noroc în dragoste