Antena Meniu Search
x

Vedete de Hollywood, la Costişa

Un colţ din lumea spectaculoasă a Hollywood-ului a fost recreat pe plaiuri mioritice. Cu actori autentici, veniţi direct de pe covorul roşu. La Costişa, în judeţul Neamţ, se strigă de dimineaţa până seara "Motor" şi "Acţiune"

Vezi și

Un colţ din lumea spectaculoasă a Hoolywood-ului a fost recreat pe plaiuri mioritice. Cu actori autentici, veniţi direct de pe covorul roşu. La Costişa, în judeţul Neamţ, se strigă de dimineaţa până seara "Motor" şi "Acţiune"

Pentru că aici se filmează un lung metraj cu doi actori celebri de la Hollywood. Maia Morgenstern e gazda lor dar are şi un rol principal în film. 

După celebra peliculă X-Men, cu cele mai spectaculoase efecte speciale ale maeştrilor de la Hollywood, Bruce Davison a ajuns în România, la ţară. Într-un sat din Neamţ, filmează alături de Maia Morgernstern o peliculă poliţistă. În pauzele dintre duble, Bruce, în vârstă de 68 de ani, se relaxează.

Pelicula poliţistă se filmează în clădirea care adăposteşte şcoala din satul Frunzeni. Deşi e în centrul localităţii, oamenii de aici sunt cam "timizi". 

Momentan, în filmul cu cei doi actori americanI joacă doar artişti români consacraţi. Filmările la The Slider vor fi gata în câteva săptămâni. Locaţia inedită a fost aleasă chiar de una dintre producătoarele peliculei care s-a născut în comuna Costişa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Vedete de Hollywood, la Costişa