Antena Meniu Search
x

Vedetele de la Hollywood sunt bogate, faimoase, dar și extrem de arogante

Odată cu celebritatea, multe vedete de la Hollywood încep să se creadă mai presus de orice! Fac declaraţii bombastice, se laudă cu maşinile, casele şi bijuteriile pe care le au, după care se întreabă de ce sunt criticate de jurnalişti şi de fani.

Vezi și

Odată cu celebritatea, multe vedete de la Hollywood încep să se creadă mai presus de orice! Fac declaraţii bombastice, se laudă cu maşinile, casele şi bijuteriile pe care le au, după care se întreabă de ce sunt criticate de jurnalişti şi de fani. Iar în topul marilor actori catalogaţi drept monumente de aroganţă se află, culmea, Will Smith.

Mereu o apariţie sofisticată, Gwyneth Paltrow nu este în realitate şi o persoană modestă. Vedeta de la Hollywood a fost catalogată în 2013 de către revista Star Magazin drept cea mai detestată celebritate. Nici nu e de mirare având în vedere că - la un moment dat - a declarat că mai degrabă s-ar droga decât să mănânce brânză dintr-o conservă. Totodată, Gwyneth le-a spus jurnaliştilor că nu poate pretinde a fi un om normal care câştigă doar 25 de mii de dolari pe an.

Celebră pentru rolul din "Anatomia lui Grey" Katherine Heigl se numără şi ea în rândul vedetelor de la Hollywood catalogate, de jurnalişti, drept arogante. Producătoarea Shonda Rimes a declarat în urmă cu 4 ani că numele Heigl a devenit - pe platourile de filmare - sinonim cu "problemă". Vedeta americană şi-a distrus imaginea însă în 2008 atunci când a refuzat o nominalizare Emmy pentru rolul ei din Anatomia lui Grey.

Dacă în preajma jurnaliştilor este cumsecade, Bradley Cooper nu este la fel şi în viaţa sa privată. Fosta lui soţie, Jennifer Esposito l-a descris în memoriile sale drept un bărbat amuzant, deştept dar extrem de arogant, mândru şi manipulator. Actriţa de 45 de ani a povestit totodată că Bradly este o persoană manipulatoare, cu aere de vedetă.

Arogant este şi Will Smith. De această dată, cei care l-au dat de gol pe celebrul actor hollywoodian au fost chiar colegii săi de breaslă. Jante Hubert l-a descris ca fiind extrem de egoist şi imatur. Şi nu este singura. Paul Rodriguez le-a spus jurnaliştilor că nu va mai lucra în veci cu Will Smith pe care l-a catalogat drept nesimţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele de la Hollywood sunt bogate, faimoase, dar și extrem de arogante