Antena Meniu Search
x

Vacanţele inedite ale vedetelor! Delia a fugit în India, soţii Mutu s-au întâlnit cu un celebru mentalist

Vedetele noastre şi-au făcut bagajele şi au fugit direct în vacanţă! Escapada lor, nu este una obişnuită, ci una desprinsă din poveşti.

Vezi și

Vedetele noastre şi-au făcut bagajele şi au fugit direct în vacanţă! Escapada lor, nu este una obişnuită, ci una desprinsă din poveşti. Celebrităţile au lăsat temperaturile de pe plaiurile mioritice şi au ales mult soare, locuri exotice şi destinaţii spirituale. Următoarele imagini vă vor face să visaţi cu ochii deschişi la următorul concediu.

Adrian Mutu şi soţia sa se distrează de minune. Cuplul proaspăt căsătorit a ales o vacanţă exotică în Republica Dominicană acolo unde frumoasa brunetă şi-a expus trupul de fotomodel la plajă. Chiar dacă a născut de curând, Sandra este într-o formă excelentă, cu un corp parcă tras prin inel. Cei doi au parte de momente unice. L-au întâlnit pe unul dintre cei mai cunoscuţi mentalişti din lume care a reuşit să-i citească gândurile Sandrei.

Delia este într-una dintre cele mai inedite vacanţe în care a fost până acum. A ales să renunţe la hotelurile luxoase cu care ne-a învăţat şi să simtă viaţa reală şi modestă din India. Nu este orice vacanță. Este mai mult decât atât o călătorie spirituală. Delia este extrem de impresionată de India. Vedeta a postat poze la orice pas pe conturile de socializare.

Proaspătul cuplu de îndrăgostiţi, format din Flavia şi Codin Maticiuc, a ales o vacanţă pe meleaguri îndepărtate, mai exact în Statele Unite. Este prima lor vacanţă împreună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Vacanţele inedite ale vedetelor! Delia a fugit în India, soţii Mutu s-au întâlnit cu un celebru mentalist