Antena Meniu Search
x

Vedetele de la Hollywood, transformări şocante pentru roluri celebre

Viaţa de actor nu presupune doar faimă şi bogăţie, ci şi foarte multe sacrificii! O spun chiar vedetele de la Hollywood care au trecut prin transformări radicale de dragul unui rol.

Vezi și

Viaţa de actor nu presupune doar faimă şi bogăţie, ci şi foarte multe sacrificii! O spun chiar vedetele de la Hollywood care au trecut prin transformări radicale de dragul unui rol. Fie că au slăbit drastic, au pus kilograme în plus sau şi-au schimbat complet înfăţişarea, apariţiile lor i-au lăsat muţi de uimire pe spectatori.

Dublu câştigător al premiului Oscar, Robert De Niro a trecut printr-o serie şocantă de transformări pentru filmul Taurul Furios din 1980. S-a antrenat timp de 3 luni cu boxer-ul Jake La Motta pe care urma să-l joace în noua peliculă. Până la sfârşitul filmărilor a fost nevoit, însă, să se îngraşe 27 de kilograme.

Charlize Theron a trecut şi ea printr-o serie drastică de schimbări pentru filmul Monstrul. S-a îngrăşat 13 kilograme pentru a juca rolul unei faimoase criminale în serie. Actriţa a povestit că a mâncat într-una gogoşi şi chips-uri pentru a-şi atinge ţelul. Dar a reuşit să slăbească într-un timp record kilogramele acumulate.

Christian Bale face şi el parte din categoria actorilor care au ţinut diete drastice pentru a juca un rol. Actorul a slăbit enorm pentru filmul Maşinistul. Ajunsese să aibă nu mai mult de 54 de kilograme. Iar metoda prin care a scăzut în greutate a fost una extrem de dăunătoare. Christian Bale fuma pachete întergi de ţigări şi bea mult whiskey.

Rooney Mara a suferit o serie de transformări şocante până să devină protagonista filmului Fata cu dragon tatuat. Actriţa de 33 de ani şi-a decolorat sprâncenele şi şi-a făcut piercing în ureche, nas, buză şi chiar în sân pentru a juca rolul din thriller-ul american. Tatuajele au fost, însă, false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele de la Hollywood, transformări şocante pentru roluri celebre