Antena Meniu Search
x

Viorel Catarama si Adina Alberts vor spune "DA", in acest weekend

Domeniul Snagov va fi, in acest weekend, decorul unei nunti de poveste. Omul de afaceri Viorel Catarama si medicul estetician Adina Alberts vor spune "DA" in fata ofiterului starii civile.

Vezi și

Dupa trei ani de burlacie, milionarul Viorel Catarama este pregatit sa dea o noua sansa vietii in doi. Are o relatie de trei ani cu medicul estetician Adina Alberts, iar sambata o vor oficializa in fata ofiterului starii civile. Petrecerea va continua apoi in frumoasa gradina de vara, de la resedinta omului de afaceri din Snagov.

Evenimentul se ridica la nivelului locului 65 pe care omul de afaceri il ocupa in topul milionarilor. Mai exact, invitatii vor servi noua feluri de mancare: fructe de mare, miel gatit in stil frantuzesc si o gama variata de branzeturi. Pentru bauturi, Viorel Catarama a cerut noua vinuri alese, din Australia, Franta, California si Italia.

Atmosfera va fi intretinuta de orchestra Operei Romane, dar si de nume sonore din muzica: Loredana Groza, Petre Geambasu sau Daniela Condurache. Va fi o noapte speciala cu un final la fel de special. Imediat dupa petrecere, cei doi vor pleca in luna de miere - insula Hainan, din Marea Chinei de Sud.

Viorel Catarama are afaceri in domeniul mobilei si al imobiliarelor. Viitoarea sotie este, la randul ei, o femeie de succes. Este medic estetician si a pus bazele unei renumite clinici de chirurgie din Capitala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Viorel Catarama si Adina Alberts vor spune "DA", in acest weekend