Antena Meniu Search
x

Will Smith ar putea deschide Festivalul de Film de la Brasov

Will Smith a fost invitat sa deschida Festivalul de film de la Brasov, care va incepe pe 1 August. Actorul american isi va prezenta o productie mai veche, "Seven Pounds".

Vezi și

De cand s-a aflat vestea, Brasovul fierbe. Mai au mai putin de o luna pentru a face toate pregatirile pentru ilustrul oaspete.

Filmul care va deschide festivalul prezinta povestea unui barbat care traieste cu trauma ca a ucis sapte oameni intr-un accident rutier. Filmul "Sapte suflete" a fost ales de organizatorii festivalului de film de la Brasov pentru mesajul pe care il transmite. Pentru a-si elibera constiinta, personajul principal concepe un plan ce va schimba viata a sapte necunoscuti.

“Deschidem festivalul cu filmul "Sapte suflete", in afara competitiei, in engleza "Seven Pounds", cu Will Smith. Editia anului acesta a festivalului este dedicata cauzei foarte importante de donare de organe”, a declarat Daria Trifu, directorul fetivalului.

Anuntul sosirii actorului a avut efect de blockbuster pentru hotelierii din regiune, care s-au asigurat ca apartamentele de lux vor fi libere pe perioada festivalului. Mai ales ca i-ar putea avea oaspeti si Richard Gere si Cameron Diaz, tot ca invitati de onoare ai festivalului de film.

Detaliile sosirii starului nu au fost inca puse la punct. Se zvoneste, insa, ca prima vizita in Romania a actorului va fi una fulger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Will Smith ar putea deschide Festivalul de Film de la Brasov