Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 1 august 2024. David Popovici, din nou pe podium la Paris. A câștigat bronzul în finala probei de 100 m liber

Observator de bine, 1 august, prezentat de Oana Ormenișan.

de Oana Ormenişan

la 12.08.2024 , 13:47

Observator de bine, știrile zilei de 1 august 2024

1) David cel mare, din nou pe podium la Paris. David Popovici a obţinut medalia de bronz în proba vedetă a nataţiei - 100 de metri liber.

2) Alţi doi sportivi au dus România pe cele mai înalte culmi la Jocurile Olimpice. Canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul în proba de dublu vâsle masculin.

Vezi și

3) Canotajul a ţinut steagul sus şi prin Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş. Cele două au luat medaliile de argint în proba de dublu vâsle feminin.

4) Salvamontiştii din România sărbătoresc 55 de ani de existenţă şi pornesc o campanie prin care turiștii să înțeleagă mai bine pericolele la care se expun când urcă pe munte.

5) Netflix a anunţat joi că al doilea sezon din "Squid Game" va fi lansat pe platforma de streaming în 26 decembrie. Un al treilea şi ultimul sezon este planificat pentru 2025.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 august 2024. David Popovici, din nou pe podium la Paris. A câștigat bronzul în finala probei de 100 m liber