Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 februarie 2024. La simularea Evaluării Naţionale care începe luni, lucrările vor fi scanate digital în premieră

Observator de bine, 1 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 01.02.2024, 17:05

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 februarie 2024

1) Un dispecer al Poliţiei Capitalei a salvat o tânără care voia să îşi ia viaţa. Agenta a stat de vorba 4 ore cu fata şi a reuşit să o convingă să renunţe la gest.

2) Meniu special pentru vieţuitoarele pădurii! Ca să le ajute să treacă mai uşor peste iarnă, pădurarii le duc în fiecare zi mâncare căprioarelor şi cerbilor, în special fân, porumb şi mere.

3) Misiune atipică pentru jandarmii din Arad, seara trecută. Aceştia au intervenit pentru a salva o lebădă din cea mai circulată intersecţie din centrul oraşului.

4) La simularea Evaluării Naţionale care începe luni, lucrările vor fi scanate digital în premieră. Noua tehnologie ar urma urma să reducă la zero posibilitatea de fraudare a examenului.

5) Două surori gemene s-au reunit după 20 de ani de la despărţire. Amy şi Ano au fost furate imediat după naştere de lângă mama lor, iar acum s-au regăsit graţie unui videoclip postat pe TikTok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 februarie 2024. La simularea Evaluării Naţionale care începe luni, lucrările vor fi scanate digital în premieră