Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 iulie 2024. Doi jandarmi din Bacău au salvat o fetiță care era la un pas să se înece în râul Tazlău

Observator de bine, 1 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 01.07.2024 , 15:35

Observator de bine, știrile zilei de 1 iulie 2024

1) Doi jandarmi din judeţul Bacău sunt îngerii unei fetiţe de aproape doi ani. Copila a fost salvată de aceştia după ce a fost la un pas să se înece în râul Tazlău.

2) România se află pe locul 5 la numărul de fani prezenţi în tribunele EURO 2024. Aproape 100.000 de spectatori au venit să susţină naţionala antrenată de Edi Iordănescu.

Vezi și

3) Ratele românilor scad începând de astăzi. Indicii de referinţă ROBOR şi IRCC continuă să fie mai mici, iar BNR ar putea micşora dobânda cheie în această vară.

4) Prima autostradă care va străbate munţii Carpaţi, între Sibiu şi Piteşti, şi-a deschis porţile pentru vizitatori. Peste 1.500 de curioşi au vrut să vadă cum se lucrează la tunelurile botezate "Alina" şi "Daniela".

5) Seară cu totul specială în ultima zi a Festivalului de Teatru de la Sibiu. Corul Madrigal a interpretat spectacolul „Ritualuri“, în faţa turiştilor veniţi din toate colţurile lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 iulie 2024. Doi jandarmi din Bacău au salvat o fetiță care era la un pas să se înece în râul Tazlău