Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare; Opere de artă expuse în metrou

Observator de bine, 1 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 01.06.2021, 23:30

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 1 iunie 2021

1) Astăzi au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare. Nunţile şi botezurile se pot desfăşura în spaţii închise, iar persoanele vaccinate nu mai sunt obligate sa poarte masca la birou, cu condiţia să nu fie un grup mai mare de 5 angajaţi.

2) Românii pot afla acum online cât de sănătoşi sunt plămânii lor. Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer a conceput un test pe site-ul lor, cu nouă întrebări simple.

3) Zeci de picturi celebre au fost expuse în metrourile din Bucureşti. Printre artiştii români care pot fi admiraţi se numără Magdalena Rădulescu şi Victor Fota.

4) Imagini spectaculoase în Vrancea: o familie de lebede, formată din doi adulţi şi şase pui, a ieşit la plimbare pe mijlocul unui drum.

5) Filmare emoţionantă postată de o tânără pe Instagram. Doi poliţişti din Australia au fost surprinşi în timp ce îi cumpără cele necesare unui om al străzii, care aştepta în frig, în faţa magazinului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare; Opere de artă expuse în metrou