Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 iunie 2023. Toţi angajaţii din România ar mai putea avea o zi liberă în plus

Observator de bine, 1 iunie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 01.06.2023, 14:56

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 iunie 2023

1) Toţi angajaţii din România ar mai putea avea o zi liberă în plus. O lege depusă în Parlament prevede ca aceştia să poată lipsi de la muncă pentru a merge la cursuri de prim ajutor.

2) O familie din Baia Mare a avut parte de experienţa vieţii, după ce şi-a transformat duba într-o casă pe roţi. Timp de un an, au străbătut nouă ţări şi au ajuns până în India, acolo unde au trăit timp de 5 luni.

3) Doi tineri din Suceava, soț și soție, au dat lovitura după ce au "furat" meserie din străinătate. În urmă cu 10 ani au pus bazele unei plantaţii de căpșuni, care acum se bucură de mare succes.

4) Intervenţie dificilă în Argeş, încheiată cu succes. Doi turişti din Olanda au fost salvaţi de jandarmi, după ce au rămas blocaţi timp de 24 de ore pe un versant abrupt.

5) Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Iubita legendarului actor este gravidă în opt luni cu primul lor copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 iunie 2023. Toţi angajaţii din România ar mai putea avea o zi liberă în plus